Saturday, December 5, 2015

TTC - HSG

Akhirnya... kena juga buat HSG ni. Klu boleh ku nak elak sgt. Jujurnya ku sgt takut. Ku tak takut prosedur dia tp takut nak tgk result. Huhuhu..  27 nov datang juga si miss P. Haih.... why la.. now ngam2 cd10.

Datang drive sorang aje sbb hubby ada full medical check up dekat beacon hospital. Elok la.. isteri kat pusrawi 😅😅😅
Ku perasan if makan celeblax tgg tak sakit buat kaki n jari2 ku rasa kebas. Ku risau sbb tgh drive sndiri aje. Moga selamat sampai rumah. Ameen..

Untuk persediaan hsg ni ku dapat steroid (skali makan 8 biji. Nak muntah dibuatnya), antibiotics and cereblax. Now tgh tunggu giliran dan ku sgt sgt lapar. Ada bawa bekal pesto pasta ni tp segan plak kang bau satu deparment ni. Hahaha! 😅😅😅

Semoga result semuanya ok. Who ever yg baca blog ni. Pray for me guys.. 🙏🙏🙏🙏🙏💪💪💪💪💪

1 comment:

Nadia Shafiqa said...

Salam sis,

best of luck! inshaallah semua okay. mase sy hsg kat pusrawi tu, dr yang handle hsg ada ckp yang atas rahim sy mcm kedut-kedut maybe bekas period lama tapi dr tasha cakap tak effect pape pun. tube alhamduliilah okay.

btw sy dah blas komen pasal bekam tu. sorry lmbt. huhu..