Sunday, May 31, 2015

Waxing and Threading

Assalamualaikum w.b.t.

Kebiasaannya ramai wanita di luar sana yang tak tahu pasal benda ni. Pada mereka waxing and threading ni macam taboo, memalukan kata mereka. Jadi memang ramai la yang tak tahu.

So, disini serba sedikit pasal wax and thread. Sebenarnya bagus buat waxing and threading ni. Especially for underarm. Yang lain tu masing2 punya pendapat la.

Memang berbeza antara bercukur dengan waxing. Bila buat wax and thread ni underarm lebih cerah tak lebam macam baru lepas bercukur tu. Harga pun tak mahal, murah je. Sekali buat underarm RM10 je. Untuk 1st timer kena la tahan skit. Berair juga la mata.

Tempat yang saya pergi ni dekat Bangsar, sebelah Bangsar Village. Orang India yang buat tapi muslim. Selesa la. Tak rasa malu sangat. Dont worry. There're professional. Tapi yang brazillian tu xtau la ye. Saya tak pernah buat yang tu, Malu...

Hihi.. Till the... tata


No comments: