Thursday, January 8, 2015

Wishlist: House Decoration

Assalamualaikum w.b.t.


Macam yang kamu semua tahu, saya baru je pindah rumah bulan 6. Kira baru tak baru la sebab dah 6 bulan duk kat sini. Tapi sampai sekarang rumah ni tak berhias lagi. Like... lack of something.

Sebelum pindah mmg semangat sangat nak hias. Macam2 idea. Tapi sebab dengar kata orang (mereka kata stakat rumah sewa tak payah nak hias2 sgt), so terbantut la hasrat kami.

But one of my friend once said that, 'biar la orang nak kata apa, kita yg duk rumah ni lama takkan nak biarkan tak berhias. Dah penat kerja balik rumah mesti nak tenang je tengok rumah cantik kan'.

Woooo.... betul gak cakap dia. Peduli apa orang kata, Kita yang nak duduk rumah ni.

Oleh itu, ada beberapa barang yang saya nak beli untuk rumah ni. Akan cuba beli sikit sikit.


1. Langsir baru
2. Lampu
3. Kipas
4. Rak buku
5. Set katil
6. Water heater
7. Wall paper
8. Frame gambar
9. Rak dinding
10. Tumbuh tumbuhan
11. Rak kasut
12. Rak dapur
13. Vakum
14. New duvet


Mak aih... Panjangnye list..

Takpe la. Simpan duit beli rumah, Haha!

Till then.. Tata!







No comments: