Wednesday, January 28, 2015

Krabi Gateway -Birthday Hubby- 3rd Day

Assalamualaikum w.b.t

Ni sambungan untuk hari ketiga kami di Krabi. Kali ni ambil pakej Long Tail Boat. Saje nak merasa dan kami ambil pakej jelajah 4 Island. Jujurnya.. Saya dan hubby tak berapa seronok sebab long tail ni tersangat la lambat. Kalau dtg lagi memang takkan ambil long tail boat ni. Mmg murah.. Tapi.... ntah la..

Phranang Cave di hujung sana. Penuh dengan 18sx. Tak faham kenapa nak letak 'penis' banyak2 besar2 konon nak kasi dewi. iiieeeewwwww....


Gua di hujung tu yang dianggap suci -_-'



Wall Climbing




Original Photo. No Filter


Its too hot!

Yes. I walked like this all the time.

Only for few second to capture this moment

Konon nak tarik bot tapi kena tegur terus malu.


Ahli rombongan

Last Snorkelling at chicken island.

Dalam pukul 4 dah sampai bilik. Ni kalau naik bot laju lagi cepat sampai. Kemudian kami bersiap2 for our last dinner here.

Lupa la nama restoran ni. Tapi kedai ni halal and a bit expensive. Takpe la. Dah 2 malam makan tepi jalan. Last night ni kasi special skit.

Menu macam ala2 Malaysian Food je

Suasana mmg romantik sangat..

Have to capture this moment



hai la... knp la tak perasan date tu disitu. Memang ruin all our pics.

Ambil gambar sementara tunggu our dinner serve

Sunset

People waiting for sunset

Aonang town

Will miss this place

Satu kemestian singgah makan pancake (aka roti canai)



Till then.. Tata

No comments: