Friday, July 11, 2014

Projek Iftar 2

Assalamualaikum w.b.t.

Dah masuk minggu kedua kita berpuasa. Alhamdulillah.. Minggu ni tak berapa masak sangat. Semalam pertama kali berbuka di luar dengan kawan-kawan hubby di seoul garden. Best betul sebab tak payah masak! Hari Ahad berbuka di rumah mama. Tu kira masak juga la sebab tolong mama buat kari (blaja skali ler, hehehe)

Gamba bawah ni masakan untuk minggu ni yg sempat masak.

Ni Kari ayam mama buat. The best in town!

Kesukaan suami. Dia sorang je habis kan semua -_-"  Ni pun mama yg masak.

 Yang ni Ayam Coke and sambal terung.


Sayur suhun+kentang+celery, Ayam bakar mayonis, Asam pedas ikan tenggiri (kedai mari), Terung salut telur tak jadi :-p




Khamis minggu lepas En.Somi bermurah hati nak belanja Iftar kat luar. Berbuka dengan kawan2 dia. Mula2 konon nak suprise dia taknak bgtau tempat. Last2 tau jugak. hehehe... Berbuka di Seoul Garden. Senyum sampai ke telinga le saya. Siap ada sushi plak tu. hehe

Ni baru 2nd trip. Kambing+daging+ayam. Byk sgt makan malam tu. Memang hepi ler sebab tak payah masak. hehe


Till then... tatatititutu


No comments: