Monday, June 30, 2014

Projek Memasak Ramadhan 1

Assalamualaikum w.b.t

Bermulanye bulan Ramadhan ni saya nak buat projek baru, '1 hari 1 lauk'.
Maknanya saya akan masak tiap2 hari. Kecuali jika ada family gathering atau balik kampung.
So.. wish me luck!
Semalam masak Ayam bakar Mayonis. Bawa untuk berbuka rumah mertua.
Gambar takde sebab tak sempat nak ambil gambar dah togel ayam tu, hehe..


Till then! Tata titi tutu...


Monday, June 2, 2014

First Night in Our New Apartment

Assalamualaikum..

Today is the day, kami akan pindah barang sedikit demi sedikit ke rumah baru. Hari Sabtu yg lepas Nabil selamat bernikah dengan pilihan hati. Hari ini nabil akan balik sini, jadi malam kami akan tidur di rumah baru. Moga Allah beri kekuatan buat kami dan kemudahan untuk kami pindah rumah. With tight schedule we have, pindah rumah is not an easy task.

Till then..